Annu

Annun isä kiipeilee kans.

Amalia

Jenna tekee Amalian vuoron.

Alisa

Alisa tarvis kyydin tähän peliin

Marko

SEURAHINTAISET KAUSIKORTIT
Myös tällä kaudella Pesäkarhujen toimihenkilöille ja junioreiden vanhemmilla on mahdollista ostaa Pesäkarhujen Superpesis-joukkueen kausikortteja seurahintaan. Muistathan sanoa oston yhteydessä juniorin nimen ja joukkueen, jossa hän pelaa. Tarvitsemme sen kortin rekisteröintiä varten.

Kausikorttien hinta on 90€/kpl ja 160€/ 2 kpl:t.

Kortteja voi ostaa Pesäkarhujen toimistolta (myyntipäivät ja -ajat: https://www.pesakarhut.fi/2017/11/07/osta-kausikorttisi-kaudelle-2018-nyt/) sekä maanantaina 18. joulukuuta Karhuhallin luentosalista klo 18-20:30.

INTERSPORT
Terveisiä uudelta kauppiaalta:

"Olemme saaneet kaupan taas auki Kauppakeskus IsoKarhussa ja valmistelemme kauppaa avajaisiin. Monet pesäpallossa mukana olevat minut tunnistavatkin entuudestaan ja toivotammekin vaimoni Mairen kanssa kaikki niin tutut kuin muutkin tervetulleeksi kaupoille.

Pesäpallotarvikkeita on jo hieman saapunut, pallot, gripit sekä uutta kypärää puna-mustana seurahintaan 69,-, löytyy heti hyllystä. Lisää pesis tarvikkeita saapuu joulukuun aikana. Akuutit tarpeet hoidamme vaikka tilauksesta jos tarvetta ilmenee.

Seura-asut sovitamme kootusti Karhuhallissa, tästä infoamme lisää lähempänä.

Kysymykset ja tiedustelut Riku Aalto 050 3018395 seura(piste)pori(miuku)intersport(piste)fi"